Δευτέρα, 14 Ιανουαρίου 2013Νηπιακό τμήμα
<<Αναζητώντας το αληθινό νόημα των Χριστουγέννων>>


Οι γιορτές πέρασαν αλλά εμείς επιστρέψαμε με κέφι και χαρά για να σας δείξουμε όλα τα όμορφα πράγματα που κάναμε πριν φύγουμε για διακοπές!!!!!!
Τα Χριστούγεννα για μικρούς και μεγάλους είναι η ομορφότερη γιορτή του χρόνου. Ειδικά για τα παιδιά είναι μια ξεχωριστή γιορτή και γεμάτα ανυπομονησία περιμένουν τα δώρα του Άγιου Βασίλη καθώς και τον ιδιαίτερο στολισμό του σπιτιού. Πέρα από όλα αυτά όμως, που είναι εξίσου σημαντικά και όμορφα για όλους, πρέπει να δώσουμε στα παιδιά μας να κατανοήσουν το πραγματικό νόημα των Χριστουγέννων. Το μήνυμα της αγάπης, της φιλαλληλίας, της προσφοράς, της συντροφικότητας και της ελπίδας.

Έτσι λοιπόν και εμείς εκτός από το χριστουγεννιάτικο δέντρο του σχολείου μας που στολίσαμε όλοι μαζί, <<στολίσαμε>> στη τάξη μας και ένα ακόμα δέντρο το ευχόδεντρο όπως το ονομάσαμε δίνοντας τις ευχές μας για τη νέα χρονιά που κατέφθανε!!!!

 

Δεν μείναμε εκεί όμως……Δημιουργήσαμε πολλές όμορφες κατασκευές για εμάς αλλά και για το όμορφο χριστουγεννιάτικο bazaar, που πραγματοποιήσαμε στο σχολείο μας, μαθαίνοντας μέσα από τη πράξη το νόημα της προσφοράς και της αλληλεγγύης……….
 
 
 
….αλλά γίναμε και ζαχαροπλάστες φτιάχνοντας πεντανόστιμα σοκολατάκια για εμάς και τους αγαπημένους μας…….
 

Και στις 11 Δεκεμβρίου την παγκόσμια ημέρα του παιδιού κάναμε τις δικές μας ευχές για τα παιδάκια όλου του κόσμου……
Ευχές από παιδιά για παιδιά οι πιο όμορφές και αληθινές ευχές!!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια: